Vriendenconcert voor Petje Af fans

Al twee jaar maak ik maandelijks muzikale momentjes voor een vast publiek via het platform Petje Af.
Wil jij daar ook bij horen? Neem eens n kijkje op de site of kom naar het vriendenconcert op 26 november.
Wat ik heb jou nodig, jij lief onmisbaar fantastisch publiek!

Hallo kunstliefhebber, welkom welkom! Dit is Petje Af, een plek voor makers en voor iedereen die van kunst houdt. Door mij hier te steunen, help je mij om mijn onafhankelijkheid als maker te behouden en stel je mij in staat om het werk te maken dat ik echt wil maken, hoe, met wie, op mijn eigen voorwaarden en vrij van de beperkingen van fondsen en commerciƫle belangen. In ruil daarvoor bezorg ik je een maandelijkse dosis verwondering in de vorm van mooie klassieke muziek, harpopnames, vervreemdende improvisaties, poƫzie, verhalen en gedachten.