Duo Plus

Duo Plus is het meest recente initiatief van Sabien Canton en Wouter van Breugel. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun eerste schooldag op het Brabants conservatorium. Vijftien jaar later en honderden concerten verder vormen zij nog steeds een duo vol passie voor kamermuziek.

Muzikaliteit, creativiteit en een niet aflatende nieuwsgierigheid gaan bij Duo hand in hand. Duo laat zien dat het al eeuwen samen gaan van muziek en andere kunstdisciplines nog steeds niet aan kracht heeft verloren. Samen met bevriende gastmusici ontwikkelt en initieert Duo Plus muzikale voorstellingen, waarbij gezocht wordt naar verrassende kruisbestuivingen tussen muziek en po√ęzie, dans of film.
Zo nodigt zij componisten en kunstenaars van nu uit om hun originaliteit te mengen met kunst uit het roemrijke verleden van de kamermuziek. Of geven zij oude meesterwerken perspectief door concerten te omlijsten met kunst van tijdgenoten. Duo Plus speelt behalve op concertpodia ook op festivals, in galeries, musea en op locaties op aanvraag.