INSOMNIO 25 jaar

Insomnio bestaat 25 jaar! En dat gaan we vieren!!
Insomnio is mij zeer dierbaar.
Het heeft mijn liefde voor hedendaagse muziek gevoed, het heeft me vertrouwen gegeven en me een rijkere performer gemaakt. Het heeft me  vele fantastische internationale tournees laten beleven en vrienden voor het leven gegeven. Het heeft me ook vaak laten vloeken trouwens, want OMG wat zijn die partijen soms onmogelijk?!

Al deze dingen gaan we vieren in het festival The Art of Relevance.

Er staan kamermuziek concerten gepland.
We presenteren TouchLab, een waanzinnig technische vernuftig systeem (moderne tovernarij, anders kan ik het noemen) waarbij muzikanten én publiek vanuit hun luie stoel thuis van een live concert kunnen genieten.
En we sluiten of met een groots concert op woensdag 21 december in Tivoli Vredenburg waarbij we gouwe ouwe van stal halen zoals Donatoni en Birthwisthle, maar ook premières ten gehore brengen, werken met video en improvisatie.
Ik hoop dat u komt toasten op onze verjaardag en een glansrijke toekomst voor alle avontuurlijke strijders!