Muziektheatervoorstelling NaCHT

Meestal bundel ik mijn liedjes voor een nieuw boek. Dit voorjaar gaat mijn muziek het theater in! Muziek maken is leuk, maar het theater in om je te laten verwonderen door muziek, dans en verhalen is ook fantastisch.

De afgelopen maanden heb ik nauw samengewerkt met choreografe Gaia Gonelli en haar dansgezelschap Dadodans. Dit voorjaar gaat de muziektheatervoorstelling NACHT in première en daar wil ik je graag voor uitnodigen. Naast harpspelen, heb ik ook een gedeelte van de muziek geschreven, draag ik een glitter kimono, val ik in slaap in de schoot van een danseres, danst mijn harp een polonaise en improviseren we met zaklampjes de nacht tot leven.

NACHT is gemaakt voor kinderen van 2 tot 8 jaar en tourt langs de Nederlandse podia met meer dan 30 voorstellingen.
concept & choreografie Gaia Gonnelli dans: Facundo Ebenegger, Mayke van Kruchten, Catarina Paiva
muziek: Stefanie Liedtke (fagot en blokfluiten), Siebe Visser (altviool) en Sabien Canton (harp)
composities: Insomnio en Sabien Canton  Vormgeving Marjolijn Brouwer