PETJE AF

Het afgelopen jaar ontdekte ik Petje Af, een cultureel platform voor makers, schrijvers of musici en hun publiek. Er zijn columnisten, podcastmakers, popbandjes, striptekenaars, muzikanten, kunstdocenten etc te vinden.  Het zet in op creatieve vrijheid , onafhankelijkheid en een direct persoonlijk contact tussen publiek en maker. Het idee is dat de maker – ik dus – elke maand speciale content maakt voor zijn eigen publiek – u dus.

De dorre coronajaren hebben veel inzichten opgeleverd en voor mij is de belangrijkste misschien wel: ik mis mijn publiek! Zonder publiek kom ik tot weinig. Studeren, componeren, filosoferen, doceren… het voelt allemaal vrij zinloos zonder een luisteraar die applaudisseert of vragen stelt, me deadlines geeft en me inspireert.

Wordt mijn publiek op  en je ontvangt elke maand moois in je mail. Speciaal voor jou gemaakte opnames, improvisaties, een kijkje achter de schermen van het muzikantenbestaan en culturele tips.